Творожні колічки

Творожні колічки

Домашні тістечка завжди смачніші за покупців. Особливо якщо це тістечка із заварного тіста зі смачним творожним кремом. Насправді в приготуванні творожних колічок немає нічого складного, як може здатися на перший погляд.

Вам знадобиться

  • На дванадцять порцій:
  • Заварне тісто:
  • - склянка борошна;
  • - склянка води;
  • - 4 яйця;
  • - 70 г вершкового масла;
  • - 1/3 год. ложки солі.
  • Творожний крем:
  • - 400 г сиру;
  • - 200 г вершкового масла;
  • - склянка цукру;
  • - 3 г ванільної пудри.

Інструкція

1. Для заварного тісто влийте в каструлю воду, додайте масло, тріску солі. Доведіть до кипіння, збавте вогонь. Присипте борошно, енергійно перешкоджаючи дерев 'яною ложкою.


2. Через пару хвилин тісто почне відходити від стінок, утворює кім.

3. Зніміть заварене тісто з плити, остудіть до 30 градусів, щоб яйця, додані в тісто, не згорнулися. Додайте їх по одному, гарненько перемішуючи після кожного яйця.

4. Вийшло однорідне, гладке і достатнє густе тісто. Воно не повинно розтікатися по противнику.

5. Перекладіть тісто в кондитерський мішок, викладіть на противінь у вигляді кілечок. Випікайте їх 30 хвилин при 200 градусах.

6. Приготуйте творожний крем для тістечок. Розітріть вершкове масло з цукром і сиром. Додайте пудру, підійте до пишної однорідної маси.

7. Акуратно зріжте біля кілечок верхівку, наповніть тістечка кремом, закрийте "кришечкою". Творожні колечки готові.