Пиріг "" Подушечки "" з творожним кремом

Пиріг "" Подушечки "" з творожним кремом

Дуже ошатний, неймовірно ніжний і смачний шоколадно-творожний пиріг готується, в основному, з продуктів, які завжди можна знайти в будинку.

Вам знадобиться

  • Для тесту:
  • - 5 шт. яєць;
  • - 200 г борошна;
  • - 180 г цукру;
  • - 1 ч. ложка розпушувача;
  • - 125 мл олії рослинної;
  • - 3 ст. ложки какао;.
  • - 125 мл води;
  • - сіль;
  • Для крему:
  • - 500 г сиру;
  • - 1 пакетик ванільного пудингу;
  • - 100 г цукру;

Інструкція

1. Просійте борошно з какао і розпушувачем. Розітріть жовтки з однією половиною цукру. Потім додайте олію та воду, перемішайте до стану одноманітної маси.


2. Забийте білки з другою половиною цукру в пишну піну. Потім з 'єднайте з жовтковою масою. Введіть у суміш борошно-какао. Викладіть тісто у змащену маслом форму.

3. Приготуйте творожну масу і перекладіть її в кондитерський мішок. Вичавіть творожню масу поверх шоколадної, зображуючи клітини.

4. Випікайте при температурі 180 ° С градусів протягом 35 хвилин. Шоколадне тісто має піднятися, а творожна маса "" потонути "" в шоколадній.