Пиріг із сирога

Пиріг із сирога

Сир чоловік з донькою не дуже люблять. Адже в ньому міститься багато кальцію та інших корисних речовин. Ось я і приготувала пиріг з сиру. Цей продукт вони і не помітили. З 'їли всі за один вечір! Рецепт - мій власний винахід. Із задоволенням поділюся ним з вами.

Вам знадобиться

  • - 2 пачки творога,
  • - 4 яєчних жовтка,
  • - 2 ст. л. манки,
  • - 2-3 ст. л цукру,
  • - маленька тріска солі,
  • - ванілін - до смаку,
  • - 1 пакетик розпушувача,
  • - 1 склянка борошна.

Інструкція

1. Беремо 2 пачки сиру. Змішуємо їх в однорідну суміш. Використовую для цього кухонний комбайн, але можна і міксером взбити або в ручну. Потім додаю в сир 4 яєчних жовтка, 2 ст. л. манної крупи, 3 ст. л цукру. Потім додаємо невелику тріску солі, а також ванілін і пакетик розпушувача.


2. Якщо сир дещо суховатий, вам допоможуть вершки. Додайте 2-3 ст. л. вершків у сир. Краще, якщо вони будуть жирними. Все ретельно перемішую. Сюди ще додаю склянку борошна. Тісто має бути як густа сметана.

3. Щоб творожний пиріг придбав додаткові смакові відтінки, можна додати в тісто трохи варення на свій смак або сухофрукти, наприклад родзинки, подрібнені чорнослив і курагу.

4. Тепер сковороду змащую маслом. А також посипаю її манкою. Викладаю в сковорідку пиріг. Зверху кладу кілька невеликих шматочків вершкового масла. Ставлю в заздалегідь прогріту духовку приблизно на 30 хв.